ANKARA / AKYURT - Büğdüz Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

"2 Nisan Otizm Farkındalık Günü" dolayısı ile bu sene bayramı erken kutladık.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri "Otizm Eksiklik Değil Farklılıktır" temasıyla ülkemizin farklı yöresel kıyafetleri ile beraber İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Kadir ÇIRAKOĞLU'nun bayramını tebrik etmeye gittiler. Sayın ÇIRAKOĞLU'nun özel çocuklarımızla ayrı ayrı özel olarak ilgilenmesi hepizi çok mutlu etti. Bayram şeker ve çikolatalarımızıda almayıda unutmadık tabiki.

Mrt

"İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü"

Öğretmen ve öğrencilerimizin emekleriyle hazırlanan panomuz.

Mrt

Okulumuz öğrecilerinden Esmanur İlçe Programında İstiklal Marşımızı seslendirdi.

Mrt

"Benimle Şarkı Söyler Misin?" sorusuna evet cevabını tereddütsüz veren Akyurt Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan "Yüksek Nota Müzik Topluğu" na yaşattıkları eğlenceli anlar için teşekkür ederiz. Sorumuza cevabı evet olan bütün herkesi okulumuzda misafir etmekten şeref duyarız.

Ock

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan program ve etkinlikler ile sunulmuştur.

Ock

"Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır…"

Mustafa Kemal ATATÜRK

Tüm Öğretmenlerimizin "Öğretmenler Günü" Kutlu Olsun.

Ock

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası"

Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program ile Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK anıldı.

Ock

Okulumuzda Spor ve Fiziki Etkinlikler aksatılmadan yapılmaktadır.